Velkommen til Rørosfly ASElev og instruktør i typisk undervisningssituasjon.

Velkommen til Rørosfly AS, flyskolen i hjertet av Norge! Her på Røros har vi et omfattende utdanningstilbud for deg som ønsker å ta flysertifikat eller vedlikeholde det sertifikatet du allerede har. 

 

Vårt ønske er å være et naturlig førstevalg for kandidater som ønsker en rimelig, effektiv, profesjonell og fleksibel utdanning. Tilbakemeldinger fra tidligere elever har så langt tydet på at vi har nådd våre mål. Vår skolevirksomhet er godkjent som Flight Training Organisation ihht. JAR-FCL.

 Opplev nye høydepunkter med Rørosfly AS!

I samarbeid med Luftfartsskolen AS tilbyr vi modulbasert utdanning til trafikkflygersertifikat. Teoriundervisning gjennomføres i regi av Luftfartsskolen, flygetrening og oppflyging for kontrollant foregår her på Røros. Kandidater som har gjennomført ATPL integrert utdanning i Norge/USA i regi av andre flyskoler kommer også til oss for å gjennomføre praktisk flygeprogram/oppflyging til europeisk sertifikat. Rørosfly er landets største trafikkflygerskole målt i antall utstedte kommersielle sertifikater og rettigheter. Vi har hatt - og har fremdeles - en særdeles lav strykprosent blant våre elever.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon!

Utdanning til FI(A) og CRI(A) - kontinuerlig kursstart

Ta kontakt dersom du er interessert i å delta på kurs for utdanning til FI(A) eller CRI(A). Det er stort instruktørbehov i flyklubbene her i landet, og FI(A) / CRI(A) representerer en utmerket måte å samle timer og erfaring på.

 

Pr.  01.01.2012 er pris for fullt kurs som leder frem til FI(A) kr 87.000 inkludert teori. Flyleie ifbm. skill test, samt Luftfartstilsynets gebyrer kommer i tillegg. Vi tar kontinuerlig opp nye elever for utdanning til FI(A) eller CRI(A). Kontakt oss i dag for nærmere informasjon og/eller påmelding.

Siden ble sist oppdatert 04.02.2012